Paieška
Reklama

Kiauliena su grastyčiomis

  • 3.0 5 2
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Kiaulienos filė , 500 gr.;
  • Pievagrybiai , 200 gr.;
  • Grietinė , 200 gr.;
  • Sviestas , 5 gr.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Peletrūnas , 2 a.š.;
  • Garstyčios , 2 v.š.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite griežinėliais pievagrybius, nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite, pakepinkite svieste kartu su pievagrybiais.
  2. Supjaustykite kiaulienos filė 2 cm gabaliukais. Apkepkite juos riebaluose, pabarstykite druska ir pipirais.
  3. Sudėkite į keptuvę svogūnus bei pievagrybius kartu su mėsa, supilkite grietinėlę, sudėkite garstyčias, cukrų ir peletrūną ir troškinkite ant lėtos ugnies 15 min.
  4. Po to sudėkite grietinę ir patroškinkite dar 2 min. Tiekiama su karštomis bulvėmis, ryžiais arba salotomis.
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]