Paieška
Reklama

Keptos vištų blauzdelės

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Balzaminis actas , 2 v.š.;
  • Bazilikai , 10 lap.;
  • Žalumynai (įvairūs) , 2 a.š.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 10 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtriname druska, pipirais, susmulkintais bazilikais ir kitais žalumynais. Užpilame actą, citrinos sultis ir aliejų. Paliekame pasimarinuoti 20 minučių.
  2. Kepame kepimui skirtoje celofaninėje rankovėje arba paprastai kepimo skardoje. Kepti reikia apie 40 minučių 180-200° C orkaitėje. Jei norite, kad blauzdelės gražiai apskrustų, prakirpkite rankovę ir kepkite dar apie 5-10 minučių. Tik būkite atsargūs, iš prakirptos rankovės išeis karštas oro garas.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]