Paieška
Reklama

Kepti vištų sparneliai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 5
Marinatui:
  • Sojos padažas , 3 v.š.;
  • Rudasis cukrus , 4 v.š.;
  • Česnako milteliai , 1 v.š.;
  • Sezamų aliejus , 1 v.š.;
Reikės:
  • Vištienos sparneliai , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų sparnelius įtrinkite česnako milteliais ir ruduoju cukrumi.
  2. Apipilkite vištienos sparnelius sojos padažu ir aliejumi (tinka alyvuogių aliejus, jei neturite, tiks ir augalinis). Pamaišykite vištienos sparnelius.
  3. Palikite vištieną pasimarinuoti bent 24 valandoms.
  4. Kepkite orkaitėje (175-180 laipsnių karštumo) apie 1-1,5 valandos. Sparneliai turi gražiai apskrusti.
Receptą atsiuntė Evelina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]