Paieška
Reklama

Kepti mėsos suktinukai

  • 4.3 5 3
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Šoninė, rūkyta , 300 gr.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
Marinatui:
  • Vanduo , 1 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cukrus , 1 žiups.;
  • Actas , 1 v.š.;
Papuošimui:
  • Sūris , 150 gr.;
Mėsa:
  • Kiaulienos karbonadas , 500 gr.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustome plonais šiaudeliais ir truputį pamarinuojame (actas, druska, cukrus, vanduo).
  2. Rūkytą šoninę supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su marinuotais svogūnais.
  3. Karbonadą susipjaustome ir išmušame, pabarstome druska ir mėgstamais prieskoniais.
  4. Į išmuštą karbonadą dedame paruoštą masę, susukame ir perveriame mediniu krapštuku.
  5. Dedame į skardą, kepame orkaitėje, prieš kepimo pabaigą užbarstome tarkuoto sūrio, dar pakepame 10 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Birutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]