Paieška
Reklama

Kepti grybai ant grotelių

  • 4.0 5 2
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Pievagrybiai , 12 vnt.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Petražolės , 1 v.š.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti.
  2. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių.
  3. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Galima susmulkinti grybukų kotus ir įdėti į kepurėles. Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti kartu su grybais.
Receptą atsiuntė Marija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]