Paieška
Reklama

Keptas upėtakis

  • 3.0 5 2
2 įvertinimai | 2
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Padažui:
  • Uogienė, mėlynių , 200 gr.;
  • Svogūnas , 0,5 vnt.;
  • Česnakas , 4 skilt.;
  • Čiobreliai , 2 a.š.;
  • Garstyčios , 2 a.š.;
Reikės:
  • Upėtakis , 8 gab.;
Žuviai:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Patepimui:
  • Sviestas , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome mėlynių uogienę, smulkintą svogūną, česnaką, garstyčias, džiovintus čiobrelius ir užverdame.
  2. Upėtakio gabaliukus (be odelės) pabarstome druska ir pipirais. Sudedame į sviestu pateptą skardą ir apkepame iš abiejų pusių, po 7 min.
  3. Apkeptą upėtakį dedame ant lėkštės ir užpilame mėlynių padažu. Patiekiame su ryžiais. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai
raminta (2011-08-23 12:04:00)
trinkite recept1 lauk, nes "autorė" neturi jokios gėdos vogti svetimas foto
raminta (2011-08-23 12:04:00)
trinkite recept1 lauk, nes "autorė" neturi jokios gėdos vogti svetimas foto
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]