Paieška
Reklama

Keptas aštrus baklažanas

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Baklažanai , 1 kg;
  • Česnakai , 5 skilt.;
  • Aliejus , 0,5 stikl.;
  • Actas , 1 v.š.;
  • Aitrioji paprika , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus nulupti ir išilgai supjaustyti juostelėmis. Juosteles apibarstyti druska ir palaikyti 3 - 4 val.
  2. Išsiskyrusias sultis nupilti.
  3. Tada juosteles apkepti aliejuje, iki gražiai pageltonuos.
  4. Česnaką ir aitriąją papriką sumalti per mėsmalę, įpilti acto, gerai išmaišyti ir įtrinti šia masę į apkeptus baklažanus.
  5. Taip paruoštus baklažanus sudėti į stiklainius, užvirinti aliejų ir juo užpilti baklažanus.
  6. Stiklainius uždengti. Patiekti bus galima po 5 - 6 dienų. Šie baklažanai tinkai ir prie alaus.
Receptą atsiuntė Dana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]