Paieška
Reklama

Kepta žuvis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Marinatui:
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Druska , 1 a.š.;
Apvoliojimui:
  • Kvietiniai miltai , 2 v.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Reikės:
  • Lydeka , 1 kg;
Kepimui:
  • Sviestas , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį/-is išdarinėkite.
  2. Įtrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  3. Pavoliokite žuvis miltuose. Jei turite vieną didelę lydeka ar ešerį supjaustykite gabalais. Po to pavoliokite kiaušinio plakinyje ir dar kartą miltuose.
  4. Ištirpinkite keptuvėje sviestą.
  5. Į keptuvę sudėkite žuvį ir kepkite iš abiejų pusių.
  6. Kepti reikėtų kiekvieną žuvies pusę apie 5 minutes (ant mažo kaitrumo ugnies).
Receptą atsiuntė Brigita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt