Paieška
Reklama

Kepta lašiša su svogūnais ir morkomis

  • 3.3 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Reikės:
  • Lašiša , 1 kg;
  • Morkos , 200 gr.;
  • Svogūnai , 250 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 1 sauj.;
  • Druska ;
  • Juodieji pipirai, malti ;
  • Aliejus ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustykite 1,5-2 cm gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais. Palikite marinuotis 20 minučių.
  2. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite.
  3. Kepinkite svogūnus, kol pagels. Sudėkite morkas ir kepinkite apie 5 minutes.
  4. Žuvies gabaliukus pamirkykite kiaušinio plakinyje ir pavoliokite džiūvėsėliuose.
  5. Apkepkite iš abiejų pusių (kiekvieną pusę kepti apie 8 minutes).
  6. Žuvį patiekite su kepintais svogūnais ir morkomis.
Receptą atsiuntė Jūratė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]