Paieška
Reklama

Kepta jūros lydeka

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Marinatui:
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Imbieras, maltas , 1 a.š.;
  • Aliejus , 1 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Sojos padažas , 1 v.š.;
  • Citrina , 0,5 vnt.;
  • Sezamų aliejus , 1 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 1 v.š.;
Apvoliojimui:
  • Kukurūzų dribsniai , 4 v.š.;
Reikės:
  • Jūros lydeka , 1 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išdarinėkite lydekas.
  2. Įtrinkite žuvis česnaku, imbieru ir druska. Išmaišykite su sukapotomis petražolėmis ir aptepkite aliejumi. Palikite pasimarinuoti bent 2 valandoms.
  3. Kiaušinį išplakite su sojos padažu, citrinos sultimis, sezamo aliejumi ir miltais.
  4. Tešlą supilkite ant žuvies ir palikite dar 15 minučių pastovėti.
  5. Kiekvieną žuvį pavoliokite kukurūzų dribsniuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Gerai apkepkite kiekvieną žuvies pusę (kepti apie 7 minutes).
Receptą atsiuntė Laima
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt