Paieška
Reklama

Kepta cukinija

  • 2.7 5 3
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Česnakai , 4 skilt.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Graikiniai riešutai , 2 sauj.;
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Miltai , 6 v.š.;
  • Garstyčios , 3 a.š.;
Reikės:
  • Cukinija , 2 vnt.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją supjaustome griežinėliais ir juos perpjauname dar per pusę (pusžiedžiais). Apkepiname iš abiejų pusių (nebūtinai).
  2. Merkiame į tešlą, padarytą sumaišius kiaušinius, miltus ir garstyčias. Šiuos pusžiedžius kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Panašiai kaip kepame blynus. :)
  3. Padažui: sumaišome majonezą su išspaustu česnaku ir smulkintais graikiškais riešutais.
  4. Iškeptas iš abiejų pusių cukinijas patiekiame su česnakiniu padažu.
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]