Paieška
Reklama

Kepenėlių salotos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Salotos bei garnyrai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Kepenėlės, paukštienos , 400 gr.;
  • Grybai , 300 ;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Lapinės salotos , 2 pund.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 6 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Lapines salotas gerai nuplauti po tekančiu vandeniu, nusausinti. Nuplauti kepenėles, nuimti odelę ir nusausinti. Grybus susmulkinti. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.

Į keptuvę dėti sviesto, pilti aliejaus ir apkepti grybus, kol suminkštės. Tada dėti svogūnus, kepenėles ir kepti 8- 10 minučių.

Į lėkštę dėti salotų lapus ir keptas salotas.
Receptą atsiuntė Mėja
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]