Paieška
Reklama

Kepenėlės su raudonuoju padažu

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Medus , 1 v.š.;
  • Juodųjų serbentų sultys , 200 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Raudonieji serbentai , 100 gr.;
  • Balzaminis actas , 2 v.š.;
  • Juodųjų serbentų likeris , 2 v.š.;
Reikės:
  • Vištienos kepenėlės , 500 gr.;
  • Paprika , 1 vnt.;
  • Sviestas , 40 gr.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Medus , 1 v.š.;
  • Balzaminis actas , 2 v.š.;
  • Čiobreliai , 0,5 a.š.;
  • Šalavijas, lapeliai , 3 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles susmulkinti.
  2. Vištienos kepenėles sumaišyti su susmulkinta paprika, svogūnu, česnakais, medumi, druska, actu, čiobreliais ir susmulkintais šalavijų lapeliais.
  3. Ištirpinti sviestą keptuvėje.
  4. Į keptuvę sudėti išmaišytas su prieskoniais kepenėles. Pamaišant pakepinti 5 min. Po to įpilt šiek tiek vandens, kad nesviltų ir patroškinti 15-20 minučių.
  5. Padažas:
    susmulkinti svogūną ir pakepinti keptuvėje pora minučių. Po to sudėti raudonuosius serbentus, supilti juodųjų serbentų sultis, įmaišyti medų, druska, pipirus, actą ir likerį. Pamaišant kaitinti ant silpnos ugnies 5 minutes.
  6. Kepenėles patiekti su raudonųjų serbentų padažu.
  7. Gero apetito!
Receptą atsiuntė Indrė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]