Paieška
Reklama

Kepenėlės

  • 4.0 5 5
5 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Vištų kepenėlės , 500 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Grietinė , 100 ml;
  • Miltai , 1 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,2 a.š.;
  • Sviestas , 60 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ir pakepinti ant svieto.
  2. Sudėti į tą pačią keptuvę su svogūnais nuplautas vištų kepenėles. Prieš dedant į keptuvę kepenėles reiktų susmulkinti.
  3. Nuolat maišant kaitinti 3-4 min.
  4. Grietinę sumaišyti su miltais ir supilti ant kepenėlių.
  5. Sudėti prieskonius ir išmaišyti.
  6. Troškinti apie 10 min.
  7. Įpilti šiek tiek karšto vandens, kad prasiskiestų grietinėlės padažas (maždaug 50 ml) ir gerai išmaišius pakaitinti dar 5 min.
  8. Garnyrui tinka bulvės, makaronai, ryžiai ir daržovės. :)
Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai
Anton (2011-09-15 10:23:45)
Laba diena. Man vis tik atrodo kad grietines reikia ne 600ml, o 60ml. Labai jau skystas patiekalas gautusi...
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt