Paieška
Reklama

Keksiukai su vynuogių įdaru

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Keksų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 100
Reikės:
  • Kukurūzų miltai , 1 stikl.;
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Ryžių miltai , 0,5 stikl.;
  • Bulvių krakmolas , 2 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 1 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 2 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pasukos , 1 stikl.;
  • Aliejus, augalinis , 3 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vynuogės , 1 stikl.;
Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė 250 ml talpos.
  2. Kukurūzų miltus sumaišome su ryžių ir kvietiniais miltais, krakmolu, kepimo milteliais.
  3. Kiaušinius išplakame su druska, cukrumi, įmaišome pasukas, aliejų.
  4. Kiaušinių plakinį sumaišome su biriais produktais.
  5. Į kepimo formeles dedame 1 šaukštą tešlos, 2-3 vynuogių puseles be sėklų. Ant vynuogių dėkite 1-2 šaukštus tešlos.
  6. Kepame keksiukus apie 20 minučių 190 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Vaida
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]