Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti kartu miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską.
Sumaišyti kartu 3/4 stiklinės sviesto su cukrumi iki purios, vientisos masės. Maišome apie 2 minutes. Sudedame kiaušinius, vanilę, pieną bei miltus, kurie buvo sumaišyti su kakava, kepimo milteliais ir druska. Viską palaipsniui išmaišome, neskubame. Įdedame masę į keksiukų formeles ir kepame apie 20min, įkaitintoje orkaitėje 180°C temp., kol medinis pagaliukas įsmeigus į keksiuką bus sausas. Iškeptus keksiukus paliekam vėsti.
Ištirpiname šokoladą. Ant kepimo skardos išsidėliojame sūdytas ar kitokias turimas lazdeles ant kepimo popieriaus. Šokoladą susipilame į konditerinį švirkštą ir purškiame ant lazdelių taip, kad gautųsi graži, pilna eglutė. Ant pagamintos eglutės užberiame pabarstukų. Pabaigus nešame į vėsią patalpą arba dedame į šaldytuvą atšalti, kad eglutės būtų kietos.
Keksiukų "sniegučio" gaminimas: Sumaišome kartu Phindalephia sūrį su vanilės ekstraktu ir cukraus pudra. Jei jums atrodo, kad cukraus pudros reikia daugiau, galima įdėti šiek tiek daugiau nei nurodyta recepte. Svarbiausia, kad kremas būtų ne per skystas, bet ir ne per daug kietas. Jis turi būti kaip tiršta grietinė. Pagaminus kremą, su konditeriniu švirkštu purškiame jį ant keksiuko ir užberiame kokoso drožlių. Ant viršaus įsmeigiame pagamintą eglutę.
Pagaminus keksiukus su eglutėmis, visa tai paliekame vėsioje vietoje, nes kambario temperatūroje eglutės lydosi. Skanaus!