Paieška
Reklama

Keksas su aguonomis

  • 4.0 4 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Keksų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Cukrus , 175 gr.;
  • Grietinė , 150 ml;
  • Pienas , 150 ml;
  • Aliejus , 150 ml;
  • Kvietiniai miltai , 2 stikl.;
  • Aguonos , 0,5 stikl.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Cinamonas , 0,5 a.š.;
  • Spanguolės , 0,5 stikl.;
  • Saldainiai , 16 vnt.;
  • Citrinų likeris , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakiau su cukrumi. Supyliau grietinę, pieną, aliejų ir dar kartą viską išplakiau.
  2. Įmaišiau kepimo miltelius, miltus, druską, cinamoną, likerį, aguonas, spanguoles (tinka džiovintos ir šaldytos, kokių turite), saldainius su brendžio/likerio įdaru. Saldainius su šaukštu ar medine lopetėle patrinkite.
  3. Kai tešlą gerai išmaišiau, supilsčiau į kepimo formeles.
  4. Kepiau apie 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Margarita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]