Paieška
Reklama

Keksas

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Keksų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 350 gr.;
  • Sviestas , 110 gr.;
  • Cukrus , 150 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Obuolys , 1 vnt.;
  • Kepimo milteliai , 1 a.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
Trupiniams:
  • Cukrus, rudas , 4 v.š.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Sviestas , 50 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolį nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi.
  2. Vieną po kito įmušti kiaušinius. Supilti miltų mišinį ir gerai išmaišius, įmaišyti obuolius.
  3. Paviršiaus sluoksniui skirtus sausus produktus (cukrų, cinamoną ir miltus) išmaišyti. Įdėti sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausos masės ir turėsime trupinius.
  4. Dėti tešlą į kekso formą, paviršių išlyginti ir padengti cukraus trupinukais. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių
Receptą atsiuntė Viktorija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]