Paieška
Reklama

Karštas šokoladas „Meksikietis“

  • 5.0 5 2
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Pienas , 6 stikl.;
  • Cukrus , 0,5 stikl.;
  • Maltas cinamonas , 1 a.š.;
  • Kartusis šokoladas , 100 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Vanilė , 2 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite 1 puodelį pieno, cukrų, šokoladą ir cinamoną. Virkite ant vidutinės - mažos ugnies, kol ištirps šokoladas. Po truputį supilkite likusį pieną. Virkite maišydami, kol pienas bus karštas, beveik verdantis, bet neužvirkite.
  2. Po truputį supilkite 1 puodelį karšto šokoladinio pieno mišinio į išplaktus kiaušinius, tada supilkite gautą mišinį atgal į indą. Maišydami virkite ant mažos ugnies 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite vanilę. Suplakite mikseriu iki putų.
  3. Supilkite karštą šokoladą į puodelius ir papuoškite plakta grietinėle.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2020 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt