Paieška
Reklama

Karštas šokoladas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Papuošimui:
  • Šokoladas, baltasis , 30 gr.;
Reikės:
  • Šokoladas, pusiau saldus , 100 gr.;
  • Pienas , 500 ml;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Čili milteliai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną užvirinti ir sudėti sutrupintą šokoladą.
  2. Virti ant silpnos ugnies nuolatos maišant tol, kol šokoladas ištirpsta.
  3. Įmaišome cukrų ir čili miltelius. Nukeliame nuo ugnies.
  4. Supilstome į puodelius ir viršų apibarstome sutarkuoti baltuoju šokoladu.
Receptą atsiuntė Asta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]