Paieška
Reklama

Karpis obuolių sulčių padaže

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Sultys, obuolių , 0,8 stikl.;
  • Vanduo , 0,4 stikl.;
  • Aliejus , 0,4 stikl.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Papuošimui:
  • Citrina , 4 skilt.;
Reikės:
  • Karpis , 0,8 kg;
Gaminimo instrukcija:
  1. Karpį nuvalome ir supjaustome 2 cm pločio gabalėliais.
  2. Smulkiai pjaustytą svogūną ir česnaką pakaitiname puode su aliejumi. Tuomet supilame vandenį, obuolių sultis, suberiame druską, prieskonius ir užviriname.
  3. Sudedame apdorotą ir supjaustytą karpį, įpilame aliejaus ir verdame ant silpnos ugnies. Išvirusią žuvį išimame, nuvarviname ir sudedame į pailgą pusdubenį.
  4. Puode likusį sultinį viriname tol, kol liks pusė. Tuomet sultinį išplakame, lašindami likusį aliejų. Suberiame petražoles.
  5. Šiuo padažu užpilame karpį ir paliekame pastovėti šaltai. Papuošiame citrinos griežinėliais ir petražolių lapeliais.
Receptą atsiuntė Alma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]