Paieška
Reklama

Kario daržovės

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Alyvuogių aliejus , 3 v.š.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Imbieras , 1 v.š.;
  • Kario prieskoniai , 1 v.š.;
  • Ciberžolė , 0,5 a.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Žiediniai kopūstai , 1 vnt.;
  • Bulvės , 4 vnt.;
  • Pomidorai , 2 vnt.;
  • Vanduo , 0,5 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkintą svogūną, imbierą, pakepti, kol svogūnai suminkštės.
  2. Suberti kario prieskonius, ciberžolę, smulkintus česnakus ir pakepti pusę minutės, pastoviai maišant.
  3. Sudėti žiedinėliais išskirstytą žiedinį kopūstą, gabalėliais supjaustytas bulves ir viską apkepti apie 5 minutes.
  4. Užpili pomidorų tyre (smulkinti konservuoti arba švieži pomidorai be odelių), vandeniu, pasūdyti, užvirinti ir uždengus palikti 15 minučių troškintis.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]