Paieška
Reklama

Karamelinė kiauliena

  • 3.0 3 1
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 3
Padažui:
  • Rudasis cukrus , 50 gr.;
  • Prieskoniai žuviai , 2 v.š.;
  • Ryžių actas , 2 v.š.;
  • Imbiero sultys , 1 a.š.;
  • Sojos padažas , 0,5 a.š.;
Šoninei:
  • Vanduo , 0,5 stikl.;
  • Kiaulienos šoninė , 300 gr.;
  • Česnakai , 4 skilt.;
  • Čili pipirai , 4 vnt.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant folijos sudėkite svogūnų laiškus. Ant jų padėkite šoninę. Pabarstykite druskos ir suvyniokite dviem sluoksniais.
  2. Šoninę reikės kepti labai mažoje temperatūroje ir labai ilgai, kad neištekėtų riebalai. Kepkite 90-100 laipsnių temperatūroje 5 h 30 minučių.
  3. Išjunkite orkaitę ir palikite mėsą 2 h, kad atvėstų.
  4. Atvėsusią šoninę supjaustykite kubeliais ir dėkite į keptuvę. Gražiai apkepkite. Išsiskyrusius riebalus pašalinkite, kad jų nebūtų per daug.
  5. Sumaišykite rudąjį cukrų, ryžių actą, žuvies prieskonius, sojos padažą bei imbiero sultis.
  6. Įpilkite vieną šaukštą padažo į keptuvę.
  7. Sudėkite susmulkintą česnaką, svogūnų laiškus ir nesmulkintą džiovintą čili pipirą, viską pakepinkite.
  8. Tada supilkite vandenį ir likusį padažą. Troškinkite, maišykite kol skystis šiek tiek sutirštės.
  9. Tiekite su virtais rudaisiais ryžiais.
  10. Skanaus!
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]