Nuplaukite lašišos filė gabaliukus, gerai nusausinkite ir supjaustykite stambiais gabalėliais.
Jei naudojate šaldytas krevetes, tai atšildykite jas. Nulupkite krevetes, palikdami tik uodegas.
Stambiai supjaustykite skirtingų spalvų (baltą ir raudoną) svogūnus ir papriką.
Sudėkite lašišos gabalėlius, krevetes, papriką ir svogūnus į plastikinį maišelį.
Marinatas: sumaišykite alyvuogių aliejų, citrinų sultis, smulkintą česnaką, raudonėlius ir druską. Supilkite marinatą į plastikinį maišelį, užsukite jį ir pakratykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Padėkite į šaldytuvą, marinuokite kelias valandas.
Išėmę iš marinato žuvį, krevetes, papriką ir svogūnus suverkite ant iešmų. Kepkite ant grotelių 8-12 minučių, dažnai apversdami ir retkarčiais patepdami likusiu marinatu. Skanaus!