Paieška
Reklama

Jūros gėrybių salotos

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
Salotoms:
  • Krevetės be kevalo , 200 gr.;
  • Kalmarai , 3 vnt.;
  • Paprika, raudona , 1 vnt.;
  • Morka , 1 vnt.;
  • Agurkai , 1 vnt.;
  • Obuoliai , 1 vnt.;
  • Žirneliai , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Žalumynai , 1 pund.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes ir kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje.
  2. Kalmarus susmulkinti.
  3. Papriką, morką, agurką, rūgštų obuolį, kietai virtą kiaušinį ir žalumynus supjaustyti.
  4. Viską sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais.
Receptą atsiuntė Liudmila
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]