Paieška
Reklama

Juodųjų serbentų varškės apkepas

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Varškės apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Varškė , 1 kg;
  • Juodieji serbentai , 500 gr.;
  • Cukrus , 450 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Manų kruopos , 3 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, užpilti 300 g cukraus ir pamaišyti.
  2. Manus užpilti pienu ir palaikyti bent 30 min.
  3. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti išbrinkusius manus ir įmaišyti išplaktus baltymus.
  4. Į paruoštą apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase: varškės masė, uogos ir vėl varškės masė.
  5. Kepti 40-45 minutes 190 laipsnių temperatūroje. Skanaus
Receptą atsiuntė Rita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]