Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Jogurto sluoksnis:
Supilkite į jogurtą 10g želatinos ir palikite 20 minučių, kad išbrinktų. Tuomet įdedame cukraus ir ant silpnos ugnies kaitiname, nuolat maišydami, kol želatina ištirpsta.
Supilame į taures ir dedame į šaldytuvą, kad sustengtų.
Uogų sluoksnis:
Į vandenį supilame likusią želatiną. Palaikome irgi apie 20 minučių, kad išbrinktų. Į išbrinkusią želatiną sudedame vyšnias, cukrų ir nuolat maišydami kaitiname ant silpnos ugnies, kol ištirpsta želatina.
Uogų sluoksnį supilame ant jau sustengusio jogurto sluoksnio. Dedame į šaldytuvą ir palaikome tol, kol sustengsta antrasis želatinos sluoksnis. Skanaus :)