Paieška
Reklama

Jogurtinis padažas

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Padažai ir marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Jogurtas, natūralus , 150 gr.;
  • Majonezas , 1 v.š.;
  • Citrinos sultys , 1 a.š.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Krapai , 1 sauj.;
  • Pomidorai , 1 vnt.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus ir krapus susmulkinti. Supjaustyti kaip įmanoma smulkiau.
  2. Jogurtą išmaišyti su majonezu, aliejumi, citrinos sultimis. Įmaišyti sugrūstas česnako skilteles.
  3. Į padažą įmaišyti pomidorus ir krapus. Prieksonių dėti pagal skonį.
    Padažas tinka prie mėsos, žuvies, daržovių ar salotų. :)
Receptą atsiuntė Liudmila
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]