Paieška
Reklama

Jautienos troškinys

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Marinatui:
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
  • Garstyčios , 1 v.š.;
  • Aliejus , 5 v.š.;
Reikės:
  • Jautiena, šoninė , 1 kg;
  • Svogūnai , 3 galv.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustyti nedideliais kubeliais.
  2. Mėsą įtrinti druska, pipirais, gartyčiomis ir apšlakstyti aliejumi.
  3. Uždaryti sandariame indelyje palaikyti per naktį, kad mėsa pasimarinuotų.
  4. Kitą dieną, įkaitinti pora šaukštų aliejaus ir sudėti mėsos kubelius ir svogūnų griežinėlius. Pakepinti 2-3 minutes. Po to įpilti vandens ir trošklinti apie 35 minutes.
  5. Vandens daug nereikia: pirmą kartą pilu 4 šaukštus ir po to vis pripilu dar, kad nesviltų mėsa.
  6. Dažniausiai patiekiu su ryžiais, bet tinka ir bulvės.
Receptą atsiuntė Olegas
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]