Paieška
Reklama

Jautienos kepsnys su grybų padažu

  • 4.0 4 2
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Grybai , 1 pak.;
  • Petražolės , 1 pund.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Baltas vynas , 125 ml;
  • Bazilikas , 1 vnt.;
Reikės:
  • Jautiena , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykit grybus, petražoles, baziliką ir česnaką.
  2. Iškepkite jautienos kepsnį, pabarstytą druska ir pipirais pagal skonį.
  3. Iškeptą mėsą įdėkite į šiltą orkaitę, kad neatvėstų ir ruoškite padažą.
  4. Apkepkite grybus kartu su prieš tai supjaustytais prieskoniais. Aromatas bus tikrai puikus. Pabarstykite šiek tiek druskos ir pipirų.
  5. Supilkite vyną ir kepkite tol, kol jis nugaruos.
  6. Iš orkaitės išimkite šiltą jautieną, užpilkite ant jos padažą ir tiekite ant stalo.
Receptą atsiuntė Kamilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]