Paieška
Reklama

Jautienos kepsnys

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Jautienos nugarinė , 2 riek.;
  • Aliejus , 3 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną įtrinti druska ir pipirais. Nereikia palikti marinuotis, mėsą iš karto kepame.
  2. Kepsnius kepame ant grotelių. Vartydami vis aptepame aliejuje.
  3. Iš viso kepti reikia apie 15 minučių. Mėsa viduje turi likti rausva.
  4. Prieš patiekiant, leisti mėsai "pailsėti", apie 10 minučių, taip pjaustant ji bus minkštesnė.
Receptą atsiuntė Simonas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]