Paieška
Reklama

Jautienos kepsnys

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Prieskoniai žuviai , 3 v.š.;
  • Imbieras , 1 v.š.;
  • Česnakai , 3 skilt.;
  • Raudonasis karis, milteliai , 1 v.š.;
  • Ryžių actas , 0,3 stikl.;
  • Aštrus padažas , 1 v.š.;
  • Raudinasis karis, pasta , 1 a.š.;
  • Jautienos šoninė , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus nurodytus prieskonius sumaišykite dideliame inde.
  2. Gautoje masėje apvoliokite jautienos šoninę. Darykite tai kelis kartus valandos bėgyje.
  3. Kambario temperatūroje mėsa greičiau įsimarinuoja.
  4. Galite mėsą šiek tiek įtrinti alyvuogių aliejumi.
  5. Kepkite šoninę ant griliaus. Taip pat galite panaudoti šiek tiek šviežio baziliko.
  6. Iškeptą šoninę palikite kelioms minutėms pravėsti ir pjaustykite skersai raumenų skaidulų. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Dovilė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]