Paieška
Reklama

Jautienos ir daržovių troškinys

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Grietinė , 3 v.š.;
Apvoliojimui:
  • Miltai , 2 sauj.;
Reikės:
  • Pomidorai , 400 gr.;
  • Bulvės , 380 gr.;
  • Jautiena , 300 gr.;
  • Žirneliai , 230 gr.;
  • Svogūnai , 6 vnt.;
  • Morka , 1 vnt.;
Kepimui:
  • Vanduo , 4 v.š.;
  • Sviestas , 3 v.š.;
Paskaninimui:
  • Druska , 2 žiups.;
  • Pipirai , 2 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus, bulves ir morkas supjaustome griežinėliais, nuo mėsos nupjaustome riebalus. Liesą mėsą supjaustome kubeliais ir apvoliojame miltuose.
  2. Keptuvėje apkepame bulves, mėsą ir sudedame viską į kepimo indą. Svogūnus ir morkas 10 min. troškiname su vandeniu, paskaniname druska ir pipirais. Sudedame į kepimo indą.
  3. Tai pat sudedame nuvarvintus konservuotus pomidorus ir žirnelius.
  4. Svieste pakepiname smulkiai supjaustytus jautienos riebalus, supilame konservuotų pomidorų marinatą, grietinę, pabarstome druska ir pipirais.
  5. Troškinį apipilame šiuo padažu ir dar truputį patroškiname. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Vitalija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]