Paieška
Reklama

Itališki vamzdeliai su mėsa

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Mėsa, malta , 500 gr.;
  • Vamzdeliniai makaronai (Canelloni) , 15 vnt.;
  • Knorr FIX ruošinys Arrabiata , 1 pak.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Pomidorų pasta , 1 stikl.;
  • Sūris, geltonas, tarkuotas , 150 gr.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Raudonėliai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sukapokite česnaką, supjaustykite svogūną kubeliais ir kepkite juos didelėje keptuvėje aliejuje. Pridėkite faršo. Kepkite, kol visiškai išgaruos mėsos sultys. Pridėkite pomidorų pastos. Pagardinkite druska, pipirais ir džiovintais raudonėliais.
  2. Paruošta mėsa įdarykite makaronų vamzdelius. Sudėkite juos į karščiui atsparų indą.
  3. Keptuvėje sumaišykite „Knorr FIX makaronai Arrabiata“ su 250 ml šalto vandens, užvirinkite ir virkite keletą minučių. Vamzdelius apliekite sukurtu padažu. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir sandariai uždenkite indą aliuminio folija.
  4. Kepkite iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Likus dešimčiai minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, kad sūris paskrustų.

    Patarimas: prieš apibarstydami sūriu, ant vamzdelių galite uždėti šiek tiek grietinės.
Knorr
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]