Paieška
Reklama

Itališkasis risotto

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Moliūgai , 600 gr.;
  • Vištienos krūtinėlės filė , 200 gr.;
  • Ryžiai , 150 gr.;
  • Fermentinis sūris , 80 gr.;
  • Vištienos sultinys , 6 stikl.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Česnakai , 2 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite smulkiais kubeliais vištieną, pabarstykite druskos, pipirais ir apkepkite.
  2. Užvirinkite sultinį, bet nenuimkite nuo ugnies, kad neatvėstų. Tik sumažinkite viryklės kaitrą.
  3. Susmulkinkite svogūnus bei česnako skilteles. Pakepinkite kelias minutes.
  4. Sutarkuokite moliūgą ir sudėkite jį sudėkite į troškintuvą ar puodą. Taip pat suberkite prieš tai pakepintas prieskonines daržoves. Pabarstykite prieskonių ir kepkite apie 5 minutes, kad moliūgas šiek tiek suminkštėtų.
  5. Suberkite ryžius į moliūgus, išmaišykite, pakaitinkite 5 minutes ir įpilkite 1 puodelį sultinio.
  6. Kai sultinys beveik išgaruos, įpilkite dar 0,5 puodelio sultinio, maišykite, kaitinkite, kol jis išgaruos. Kartokite tai tol, kol ryžiai bus paruošti (apie 30 min). Išjunkite ugnį.
  7. Į paruoštus ryžius įmaišykite vištieną ir sutarkuotą sūrį (galima ir daugiau). Išmaišykite ir tiekite ant stalo.
Receptą atsiuntė Natalija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]