Pradžia
Įkelti receptą
Receptai
Gaminimo pamokėlės
Straipsniai
Paieška
- Receptų kategorija -
Apkepai
Bulviniai apkepai
Varškės apkepai
Daržovių apkepai
Makaronų apkepai
Mėsiški apkepai
Kiti įvairūs apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Lietiniai blynai
Mieliniai blynai
Bulviniai blynai
Varškėčiai
Kiti įvairūs blynai
Saldumynai ir desertai
Karšti desertai
Šalti desertai
Ledų receptai
Saldainių receptai
Drebučių receptai
Putėsių receptai
Alkoholiniai gėrimai
Alus
Brendis
Degtinė
Džinas
Konjakas
Likeriai
Martinis
Putojantis vynas
Romas
Tekila
Trauktinė
Viskis
Vynas
Nealkoholiniai gėrimai
Arbata
Gira
Kava
Kisielius
Kokteiliai
Kompotas
Kiti gėrimai
Karšti patiekalai
Bulvių patiekalai
Daržovių patiekalai
Makaronai bei ryžiai
Paukštienos patiekalai
Pieniški patiekalai
Raudona mėsa
Sojos patiekalai
Žuvies patiekalai
Kepiniai
Pyragų receptai
Pyragaičių receptai
Tortų receptai
Keksų receptai
Sausainių receptai
Bandelių receptai
Vaflių receptai
Naminė duona
Konservai
Konservuota
Marinuota
Uogienės
Košės ir tyrelės
Avižinės košės
Bulvių košės
Daržovių košytės ir tyrėlės
Grikių košės
Manų košės
Ryžių košės
Vaisinės košytės ir tyrės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Gaivinančios salotos
Sočiosios salotos
Karštosios salotos
Įvairiausios salotos
Garnyrų receptai
Sriubų receptai
Karštosios sriubos
Tirštosios sriubos
Trintos sriubos
Šaltosios sriubos
Pieniškos sriubos
Saldžiosios sriubos
Troškiniai
Užkandėlės
Karšti užkandžiai
Šalti užkandžiai
Sumuštiniai
Krepšeliai
Vėrinukai
Daržovių užkandžiai
Vaikų meniu
Vegetarams
- Sudėtingumo lygis -
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
- Gaminimo laikas -
Apie 5 min.
Apie 10 min.
Apie 20 min.
Apie 30 min.
Apie 45 min.
Apie 1 val.
Daugiau nei 1 val.
Ieškoti
Tipas
Apkepai
Blynai, lietiniai, sklindžiai
Saldumynai ir desertai
Alkoholiniai gėrimai
Nealkoholiniai gėrimai
Karšti patiekalai
Kepiniai
Konservai
Košės ir tyrelės
Padažai ir marinatai
Picų receptai
Salotos bei garnyrai
Sriubų receptai
Troškiniai
Užkandėlės
Vaikų meniu
Vegetarams
Pasaulio virtuvė
Airijos virtuvė
Amerikos virtuvė
Anglijos virtuvė
Austrijos virtuvė
Baltarusijos virtuvė
Brazilijos virtuvė
Bulgariška virtuvė
Čekų virtuvė
Danijos virtuvė
Graikijos virtuvė
Indijos virtuvė
Ispanijos virtuvė
Italijos virtuvė
Japonijos virtuvė
Kinijos virtuvė
Korėjiečių virtuvė
Lenkijos virtuvė
Lietuvos virtuvė
Maroko virtuvė
Meksikos virtuvė
Norvegiška virtuvė
Olandijos virtuvė
Prancūzijos virtuvė
Rusijos virtuvė
Slovakijos virtuvė
Suomių virtuvė
Švedijos virtuvė
Tailando virtuvė
Totorių virtuvė
Turkijos virtuvė
Ukrainos virtuvė
Vengrijos virtuvė
Vokietijos virtuvė
Tibeto virtuvė
Egipto virtuvė
Gruzijos virtuvė
Reklama
Spausdinti
Išsaugoti
Indų saldainiai "Badam Burfi"
5.0
5
4
6 įvertinimai |
0
Kategorijos:
Saldainių receptai
,
Saldumynai ir desertai
Rekomenduojame:
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
Porcijų kiekis:
10
Ingredientai:
Migdolai
,
1 stikl.
;
Pienas
,
0,5 stikl.
;
Kondensuotas pienas
,
0,5 stikl.
;
Cukrus
,
0,2 stikl.
;
Šafranas
,
1 pund.
;
Lydytas sviestas
,
5 v.š.
;
Pistacijos
;
Akcijos.lt
- maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Migdolus sudėkite į pieną ir pamirkykite bent valandą. Tuomet viską sumalkite blenderiu.
Pamirkykite šafranus dvejuose šaukštuose šilto pieno ir leiskite jiems nusivarvėti.
Į gilų troškintuvą supilkite paruoštą miglolų masę ir maišydami pavirkite 3-4 minutes.
Sudėkite šafranus, nuolat maišykite.
Labai palengva įmaišykite lydytą sviestą. Maišykite tol, kol jis tolygiai įsimaišys į migdolų masę.
Masei sutirštėjus, supilkite kondensuotą pieną (jei jums trūksta saldumo, įdėkite papildomai cukraus).
Virkite dar 5-7 minutes, nuolatos maišykite, kad masė neprisviltų. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek atvėsti.
Į tą laiką formą ištepkite sviestu. Pasirinkite tokią formą, kuri tilptų į šaldytuvą.
Supilkite dalį masės į kepimo formą. Ant viršaus pabarstykite skaldytų pistacijų ir atliekamo šafrano.
Šaldykite pusvalandį. Jei masė nebus pakankamai sustengus, šaldytuve palaikykite apie 15 minučių.
Beje, brangiausias šio saldumyno ingredientas yra šafranas, jis sudaro didžiąją dalį visos patiekalo kainos.
Receptą atsiuntė Simona
Gairės:
skanūs saldainiai
,
indų saldainiai
,
migdoliniai saldainiai
,
indų saldainių receptai
,
tradiciniai indų saldainiai
Spausdinti
Išsaugoti
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas:
Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Panašūs receptai
Šokoladinė nuga
Saldainiai su morkomis
Triufeliukai
Želė saldainukai
Kiniški karameliniai obuoliukai su sezamais
(1)
Saldainių desertas
Šokoladiniai čili saldainiai
Saldainiai su kokoso riešutu
(3)
Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Lengvas
Vidutinis
Sunkus
Reklama
Gaminimo būdas
Keptuvėje
Orkaitėje
Virimas
Troškinimas
Garuose
Mikrobangėje
Grilyje
Plakimas
Maišymas
Marinavimas
Rauginimas
Rūkymas
Sūdymas
Šaldymas
Džiovinimas
Reklama
Reklama
Pradžia
Atsiųskite savo receptą
Straipsniai
Privatumo politika
[email protected]
Kreditas
SMS credit
© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale -
[email protected]
Mėgstamiausi receptai
Šokoladinis pudingas
Kepti obuoliai
Šokoladinis varškės de...
Mėgstamiausi receptai
„Bounty“ šokoladukai
Braškinis kremas
Gaivus braškių ir mask...
Keksas "Zebriukas...
Pyragas su morkomis
Kremas papuošimui
Skanus pyragas „Tinginys“