Paieška
Reklama

Imbieriniai irisai su migdolais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Pyragų receptai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 75
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35 proc. riebumo , 200 ml;
  • Migdolai, drožlės , 50 gr.;
  • Santa Maria imbieras , 1 v.š.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Cukrus , 200 ml;
  • Sirupas , 200 ml;
Papuošimui:
  • Druskos dribsniai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite grietinėlę su cukrumi, sirupu ir kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.
  2. Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį. Tuomet palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tinkama, nuimkite puodą nuo viryklės.
  3. Į gautą tinkamą masę sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalinkite į sudėkite popierinius krepšelius.
  4. Atvėsinkite šaldytuve. Papuoškite druskos dribsniais.
Receptą atsiuntė Santa Maria
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]