Paieška
Reklama

Imbierinė eglutė

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Tešlai:
  • Cukrus , 100 gr.;
  • Vanduo , 100 ml;
  • Cukrus, rudas , 100 gr.;
  • Gvazdikėliai, malti , 1 a.š.;
  • Kardamonas, maltas , 1 a.š.;
  • Imbieras, maltas , 2 a.š.;
  • Cinamonas , 2 a.š.;
  • Margarinas , 125 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Kvietiniai miltai , 600 gr.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje ištirpinkite 100 g cukraus.
  2. Kambario temperatūros margariną arba sviestą išplakite su kiaušiniu ir ruduoju cukrumi.
  3. Į kiaušinio plakinį supilkite cukraus sirupą (pasigamintą pirmame etape).
  4. Įmaišykite prieskonius ir miltus.
  5. Kai tešlą išminkysite, susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
  6. Tešlą iškočiokite ir išpjaustykite skirtingų formų žvaigždes.
  7. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
  8. Iškepusius sausainius sudėkite vieną ant kito: nuo didžiausio iki mažiausio. Sulipinti ir papuošti imbierinę eglutę galite medumi ar pasigamintu glajumi.
  9. Skanaus!
Receptą atsiuntė Karolina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]