Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Vandenyje ištirpinkite 100 g cukraus.
Kambario temperatūros margariną arba sviestą išplakite su kiaušiniu ir ruduoju cukrumi.
Į kiaušinio plakinį supilkite cukraus sirupą (pasigamintą pirmame etape).
Įmaišykite prieskonius ir miltus.
Kai tešlą išminkysite, susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas.
Tešlą iškočiokite ir išpjaustykite skirtingų formų žvaigždes.
Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 15 minučių.
Iškepusius sausainius sudėkite vieną ant kito: nuo didžiausio iki mažiausio. Sulipinti ir papuošti imbierinę eglutę galite medumi ar pasigamintu glajumi.