Paieška
Reklama

Įdaryti svogūnai

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Svogūnai, dideli , 6 vnt.;
  • Augalinis aliejus , 30 ml;
  • Baltas vynas, sausas , 30 ml;
  • Kalakutienos faršas , 250 gr.;
  • Sojų padažas , 100 ml;
  • Bulvių krakmolas , 10 gr.;
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus nulupame ir apverdame 5-7 min. Nupjauname viršūnėles ir išskuobiame.

Į farša įmušame kiaušinį, dedame druskos ir pipirų. Išminkome rankomis.

Svogūnų vidų apkepame aliejuje, dedame krakmolo. Kiek apkepus pilame vyno ir dar kiek pakaitiname.

Didžiąją svogūnų dalį sumaišome su paruošta mėsyte ir išmaišome.

Mase įdarome išskobtus svogūnus ir kepame 180 °C orkaitėje 30 min.

Iškeptus svogūniukus apšlakstyti sojų padažu.

Skanaus.
Receptą atsiuntė Jolanta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]