Paieška
Reklama

Įdaryti pievagrybiai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Kiaulienos ir jautienos faršas , 700 gr.;
  • Dideli pievagrybiai , 10 vnt.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Sužiedėjęs batonas , 2 riek.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Druska, pipirai, prieskoniai ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
  2. Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
  3. Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.
  4. Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.
Receptą atsiuntė Gintarė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]