Paieška
Reklama

Įdarytas apkepas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Įdarui:
  • Svogūnai , 4 vnt.;
  • Pomidoras , 1 vnt.;
  • Sūris, Mocarela , 1 gab.;
  • Pomidorų padažas , 2 v.š.;
  • Kumpis , 220 gr.;
Tešlai:
  • Pienas , 250 ml;
  • Mielės , 30 gr.;
  • Sviestas , 38 gr.;
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
  • Bulvė , 1 vnt.;
  • Cukrus , 1 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Miltai, kvietiniai , 1,5 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpiname užkaitintame piene. Suberiame druską, cukrų ir persijotus miltus.
  2. Su trupučiu šilto pieno ir cukrumi ištirpiname mieles. Paliekame šiltai, kol pradės kilti.
  3. Tada supilame į anksčiau paruoštą masę, įdedame virtą ir sumaltą bulvę bei gerai išmaišome. Ant viršaus užberiame truputį miltų ir pastatome šiltai, kilti.
  4. Pabaigoje supilame plaktą kiaušinį.
  5. Kol tešlą kyla, paruošiame įdarą. Kubeliais supjaustome svogūnus ir pakepiname aliejuje. Tada supjaustome juostelėmis rūkytą kumpį ir suberiame į svogūnus. Dar kelias minutes pakepiname. Sudedame pomidorų padažą.
  6. Pomidorą keletą sekundžių palaikome užvirintame vandenyje, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Mocarela sūrį taip pat supjaustome kubeliais.
  7. Tešlą padaliname į dvi dalis ir plonai iškočiojame. Vieną lakštą dedame į riebalais išteptą skardą. Suberiame svogūnus su kumpiu, sūrio bei pomidoro kubelius.
  8. Viską uždengiame kitu tešlos lakštu ir gerai užspaudžiame kraštus. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Ligita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]