Paieška
Reklama

Gurmaniškos ryžių ir krevečių salotos

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Ananasas , 1 vnt.;
  • Krevetės , 300 gr.;
  • Ryžiai , 200 gr.;
  • Svogūnų laiškai , 1 sauj.;
  • Čili pipiras, keptas , 1 vnt.;
  • Imbieras, tarkuotas , 2 vnt.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Baltieji pipirai ;
  • Druska ;
  • Ciberžolė ;
  • Citrina, sultys ;
  • Alyvuogių aliejus ;
  • Citrina, griežinėliai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ananasą gražiai išskobti. Ananaso minkštimą supjaustyti gabaliukais.
  2. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje (nepervirti). Čili pipirą (jei mėgstate aštriau, sėklas palikite) supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje. Krevetes išvirti pasūdytame vandenyje su griežinėliu citrinos (virti 5 - 7 minutes), o svogūno laiškus susmulkinti.
  3. Visus paruoštus komponentus, tarkuotą imbierą, trintą česnaką, druską ir visus likusius prieskonius sudėti į dubenį ir išmaišyti su šlakeliu aliejaus ir citrinos sultimis.
  4. Salotas sudėti į išskobtą ananasą.


    Skanaus.
Receptą atsiuntė Arminas
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2021 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]