Paieška
Reklama

Grybų sklindžiai

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Blynams:
  • Pievagrybiai , 500 gr.;
  • Svogūnai , 2 galv.;
  • Kiaušiniai , 3 vnt.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Krakmolas , 2 v.š.;
  • Majonezas , 4 v.š.;
  • Fermentinis sūris , 1 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
  • Petražolės , 1 sauj.;
Kepimui:
  • Aliejus , 5 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite pievagrybius ir nuplaukite karštu vandeniu. Palikite nusivarvėti.
  2. Svogūnus sukapokite ir pakepinkite (1-2 minutes). Po to sudėkite grybus ir pakepinkite dar 2 minutes.
  3. Kiaušinius išplakite su druska, pipirais ir majonezu. Įmaišykite miltus ir bulvių krakmolą. Suberkite susmulkintas petražoles, sutarkuotą sūrį ir pakepintus grybus su svogūnais. Viską išmaišykite.
  4. Kepkite įkaitintame aliejuje. Abi blyno pusės turi gražiai apskrusti. Kiekvieną blyno pusę kepkite po 1-1,5 minutės.
  5. Skanaus :-)
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]