Paieška
Reklama

Grybų salotos

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Balzaminis actas , 1 v.š.;
Salotoms:
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Pievagrybiai , 250 gr.;
  • Čiobreliai , 0,5 a.š.;
  • Pupelės , 200 gr.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Druska , 0,3 a.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Špinatai , 2 sauj.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus supjaustome išilgai ir plonai.
  2. Susmulkiname česnaką.
  3. Supjaustome svogūną.
  4. Įpilame šiek tiek aliejaus ir pakepiname keptuvėje grybus su česnakais ir svogūnais apie 4 minutes.
  5. Įmaišome konservuotas pupeles ir pakaitiname ant ugnies dar 1 minutę.
  6. Gautą masę sumaišome su prieskoniais, actu ir sudedame ant špinatų lapų. Skanaus!
Receptą atsiuntė Dainora
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]