Paieška
Reklama

Grybų piure

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Pievagrybiai , 300 gr.;
  • Grietinė , 2 v.š.;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Sūris , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti pievagrybius ir svogūną. Sudėti į trintuvą ir sutrinti iki košelės konsistencijos.
  2. Įmaišyti grietinę, druską ir pipirus.
  3. Smulkiai sutarkuoti sūrį.
  4. Grybų masę supilti į molinius indelius. Užberti sūrio ir pašauti į orkaitę.
  5. Kepti 5-8 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Arūnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]