Paieška
Reklama

Grybų pica su pievagrybiais

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Picų receptai, Vegetarams
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Pievagrybiai , 300 gr.;
  • Taukai , 2 v.š.;
  • Kečupas , 4 v.š.;
  • Kiaušinio tryniai , 2 vnt.;
  • Fermentinis sūris , 120 gr.;
  • Bazilikas , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Tešlai:
  • Miltai , 300 gr.;
  • Mielės , 20 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Vanduo , 1 stikl.;
  • Cukrus , 1 v.š.;
  • Grybai, džiovinti , 40 gr.;
Reikės:
  • Riebalai , 1 v.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
  2. Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
  3. Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišytu su žaliais tryniais.
  4. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
  5. Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
  6. Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
  7. Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
Receptą atsiuntė Jolita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]