Paieška
Reklama

Grybų ir mėsos užkepėlė

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Mėsiški apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Pabarstymui:
  • Sūris, fermentinis , 200 gr.;
  • Petražolės , 10 gr.;
Pirmajam sluoksniui:
  • Grybai , 40 vnt.;
Antrajam sluoksniui:
  • Mėsa , 200 gr.;
  • Pipirai , 10 gr.;
  • Druska , 10 gr.;
  • Pomidorai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Česnakas , 4 skilt.;
  • Padažas, pomidorų , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą mėsą pabarstome druska ir pipirais. Tuomet dedame į keptuvę ir pakepiname, kartu su česnaku, pjaustytais svogūnais ir smulkiai supjaustytais pomidorais. Sudedame pomidorų padažą ir dar trumpai patroškiname.
  2. Grybus (marinuotus, šaldytus ar šviežius, bet bent kartą nuvirintus) supjaustome. Sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame kepintą faršą ir gausiai apibarstome tarkuotu sūriu, bei petražolėmis, krapais. Tinka ir kiti žalumynai.
  3. Kepame iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 15 min. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Jovita
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]