Paieška
Reklama

Grybų apkepas

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Grybai , 600 gr.;
  • Džiūvėsėliai , 1,8 stikl.;
  • Svogūnai , 2,5 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Užpilui:
  • Grietinė , 1 stikl.;
Patepimui:
  • Sviestas , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus nuplauname, supjaustome ir apverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet sumaišome su druska ir pipirais.
  2. Keptuvėje atskirai pakepiname supjaustytus svogūnus bei juodos duonos džiūvėsėlius.
  3. Riebalais ištepame kepimo indą ir sluoksniuodami sudedame: džiūvėsėlius, svogūnus ir grybus. Viršutinį grybų sluoksnį užpilame grietine ir kepame 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Deimantė
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2022 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]