Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių pagal Celsijų ir susmulkinkite visus produktus, išskyrus grybus.
Grybų kepurėles atskirkite nuo kotų. Supjaustykite kotus ir pakepinkite juos svieste. Sudėkite susmulkintą svogūną, nuolat maišant kepkite 4-5 minutes.
Į kepamą masę sudėkite česnaką, riešutus ir pabarstykite druska. Maišant dar kepkite 2 minutes.
Nuimkite nuo ugnies. Įdėkite petražoles, džiuvėsėlius ir čiobrelius. Supilkite sultinį (galima pilti chereso vyną) ir likusius produktus (išskyrus sūrį ir kepurėles). Išmaišykite, kelis kartus paspauskite lyg paslėgdami, kad gautųsi kažkas panašaus į vientisą masę.
Apkepinkite grybų kepurėles aliejuje ir tada į jas įdėkite įdaro.
Sudėkite grybukus ant skardos, pabarstykite sutarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje 20-25 minutes, kol sūris šiek tiek paruduos.