Paieška
Reklama

Grilintas kalmaras

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Kalmarai , 2 vnt.;
  • Pomidorų padažas , 3 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
Akcijos.lt - maisto prekių akcijų leidiniai vienoje vietoje.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalmarą pamirkyti sūriame vandenyje.
  2. Kalmarus įpjauti kas porą centimetrų, kad susiformuotų "grotelės".
  3. Kepti ant grilio, aptepant pomidorų padažu.
  4. Kepti neilgai, nes jei perkepsite, kalmaro mėsa taps "guminė" ir sunkiai kramtoma.
  5. Tiekti su kitomis jūros gėrybėmis ir citrina.
Receptą atsiuntė Sigitas
Gairės: kalmarai, kalmarų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2023 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - [email protected]